Glasvezel

Glasvezel in de kleine kernen van Meierijstad en Boxtel is dichterbij dan ooit!

Wij willen graag glasvezel aanleggen in de kleine kernen van gemeente Meierijstad en gemeente Boxtel. Als minimaal 35% van de inwoners zich vóór 21 september 2020 aanmeldt, leggen wij glasvezel aan! Snel internet is dus dichterbij dan ooit!

Aanmelden doe je door een glasvezelabonnement af te sluiten bij één van de vier telecomaanbieders:

Welk pakket is voor mij het meest geschikt?

Wij hebben een tweetal providers onder de loep genomen, Caiway en Delta. Verreweg hebben de meeste inwoners een Ziggo breedbandverbinding bestaande uit: Internet, Telefonie en Televisie het zogenaamde triple play abonnement. Dergelijke abonnementen van Caiway en Delta zijn vergelijkbaar, een hogere internet snelheid voor minimaal hetzelfde bedrag of zelfs lager.

Snelheden

De keuze is vrij groot of toch niet…. veel mensen denken zo hoog mogelijke downloadsnelheid dan is het altijd wel goed, toch?
Stel jezelf de vraag, hoe internet ik nu thuis? In 95% van de gevallen toch over WiFi? Wist je dat WiFi een gemiddelde doorvoersnelheid heeft van ‘slechts’ 80 Mbit. In dat geval zou een verbinding van 100Mbit in veel gevallen meer dan voldoende zijn. Hieronder tref je een tabel aan wat je allemaal kunt doen met een 100Mbit internetverbinding.
Gezinnen met schoolgaande kinderen (basis of voortgezet) hebben zeker baat bij een snellere internetverbinding, zeker als deze gelijktijdig gebruikt gaat worden. Zowel Caiway als Delta heeft de optie voor een 400Mbit internet verbinding. Met deze verbinding ben je in staat met meerder gelijktijdig te internetten, online gamen, Netflix/Videoland kijken en Joost mag weten wat nog meer. Zonder dat een gezinslid hier ook maar enig hinder van heeft. Voor de prijs hoef je het niet te laten, 400Mbit Glasvezel heeft dezelfde prijs als een Ziggo 250 Mbit verbinding. Bij Caiway krijg je er zelfs 2 TV ontvangers bij.

Soort gebruik Wat ik er mee doe? Hoeveel Mbp/s internet heb ik nodig?
 Licht Gebruik
 • Surfen en e-mailen
 • Gebruik niet meer dan één computer, tablet of smartphone
 20 Mbit/s
 Gemiddeld gebruik
 • Surfen en e-mailen
 • Uitzending Gemist of YouTube in hoge resolutie bekijken
 • Af en toe films of muziek streamen
 • Gebruik meerdere computers, tablets of smartphones
 100 Mbit/s of meer
 Zwaar gebruik
 • Surfen en e-mailen
 • Gezinnen met schoolgaande kinderen
 • Uitzending Gemist of YouTube in hoge resolutie bekijken
 • Netflix of content in 4K streamen
 • Regelmatig films of muziek streamen
 • Multiplayer (online) gamen
 • Gebruik meerdere computers, tablets of smartphones
 • Gewoon omdat het kan
 300 Mbit/s of meer

Geen interesse?

Mocht het zo zijn dat je zoiets hebt van nou het werkt nu gewoon dus het is prima? dat kan gewoon hoor. Let wel mocht je later van mening veranderen en toch besluiten over te willen stappen op Glasvezel zijn hier wel éénmalige aansluitkosten aan verbonden. De vezel zal bij geen interesse niet worden binnengebracht in je woning.

Als je voor 21 september 2020 instapt heb je geen aansluitkosten, geen dubbele kosten en gratis installatie door een monteur die pas vertrekt als het werkt!

Lopende contracten zijn meestal maandelijks opzegbaar als deze langer dan 12 maanden geleden zijn aangesloten.

Mocht je nog aanvullende vragen hebben of hulp bij het selecteren van een provider neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag!
Harm van der Ven, bereikbaar elke werkdag na 18uur of per mail h.vdven@keefheuvel.nl