Buurtpreventie

Samen staan we sterk

Goede samenwerking en beheer is van essentieel belang om van een Alarm App groep een succes te maken. Naast samenwerking binnen de groep zien wij ook dat contact tussen nabijgelegen groepen van belang is.

Een verdachte zal zo snel mogelijk uit uw buurt proberen te komen. Vandaar dat contact met aangrenzende Alarm App groepen via de beheerder belangrijk is. WhatsApp Buurtpreventie is een Burgerinitiatief, voor burgers en door burgers, door samen te werken maken we onze buurt veiliger!

Naast samenwerken is ook de zichtbaarheid van de groep erg belangrijk, inbrekers zullen buurten, die zichtbaar actief zijn, vermijden.

Klik HIER voor de huisregels m.b.t de ALARM App.

Heeft u behoefte aan een informatieavond aangaande de BuurtPreventie App?
43 votes · 43 answers

Aanmeldformulier WhatsApp Buurtpreventie Keefheuvel.

De beheerder zal u zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 48 uur toevoegen aan de Buurt ALARM app.

Zodra u bent toegevoegd in de groep ziet u in WhatsApp vanzelf een melding staan.

U hoeft hier niet op te reageren met een ‘Dank je wel’ of bv. emoticon, stel dat er 100 mensen lid zijn van de Alarm App groep dan ontvangen alle 100 leden een niet urgent bericht, terwijl ze dat wel verwachten. Het maakt mensen onnodig ongerust en sommige leden verlaten hierdoor zelfs de groep, dat terwijl beheerders vaak erg veel moeite hebben gedaan om leden te werven.

Heeft u vragen aan de beheerder, stel deze dan in een privébericht maar nooit in de groep zelf, stuur een mail naar info@keefheuvel.nl of gebruik het contactformulier.

Buurtvereniging Keefheuvel heeft naast de ALARM App groep ook een Chat App groep aangemaakt. Zo blijft de ALARM App uitsluitend voor de alarmerende meldingen en kunnen beheerders toch andere belangrijke informatie delen via de Chat App. Denk hierbij aan een laatste oproep voor een activiteit of andere buurtgerelateerde zaken.

BELANGRIJK: de huisregels voor het gebruik van de ALARM app treft u HIER!