nieuwsbrief

*|MC:SUBJECT|*
Belangrijke informatie & Aanstaande activiteiten

 

Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

 

 

Buurtpreventie App Buurtvereniging Keefheuvel.

Vandaag ontvingen we een Alarm melding van twee verdachte personen, een vrouw- en manspersoon liepen in de buurt van de Geerakkers over schuttingen te gluren en maakten notities. Bjorn vd Schoot was zo oplettend dat hij deze bezigheid van dit stel vermeld in de App. Scherp Bjorn! zo maken we onze buurt nog veiliger.

Daarnaast willen we nogmaals de landelijke regels m.b.t de ALARM App vermelden. Het is eigenlijk niet de bedoeling dat op meldingen gereageerd gaat worden aangezien iedereen wederom een alarm melding ontvangt, helaas heeft dit vandaag geresulteerd dat mensen de ALARM App hebben verlaten.
Dit kan uiteraard niet de bedoeling zijn. Klik hier om de landelijke regels nogmaals na te lezen. Blijf vooral alert en maak melding bij onraad.

Op de site (Klik hier) hebben we een POLL aangemaakt om de behoefte aan een informatieavond te polsen. Rechts op de pagina kun je aangeven of je hier behoefte aan hebt door op ja of nee te klikken, vervolgens bevestigen.
De insteek van deze avond zal interactief, leuk en informatief zijn. Bij voldoende interesse zal deze in maart plaatsvinden.
Aanmelden voor de Alarm App? (Klik hier)

Zaterdag 2 maart

 

Canavalsmiddag Buurtvereniging Keefheuvel

Zaterdag 2 maart is het alweer carnaval. U bent van harte welkom om deel te nemen aan het jaarlijkse buurtcarnaval. Vanaf 14:00 in 't Wapen van Liempde. De ideale gelegenheid om onder het genot van een drankje (of twee) bij te kletsen met mede buurt- en dorpsgenoten. De kinderen ontvangen een stempelkaart voor limonade, chips en een verrassing; de volwassenen krijgen ieder 2 consumpties van 't Wapen en 1 consumptie van de buurt. 

Aanmelden is niet nodig, in de buurt van de ingang vindt U een aanmeldtafel waar U zich kunt melden.

Alaaf! 

 

Zaterdag 16 maartDineren bij de buren,


terug van weg geweest!

 

Wegens grote vraag organiseren we dit jaar weer de activiteit Dineren bij de buren.
In het kort komt het erop neer dat je met 2 personen een voorgerecht of een hoofdgerecht of een nagerecht maakt voor max. 6 personen.

Na aanmelding krijgen jullie van ons te horen voor welk onderdeel van het menu jullie zijn ingedeeld en ontvangen jullie ook een bijdrage van ons om inkopen te doen. Elke ronde ga je op de locatie eten van degene die dat onderdeel van het menu heeft gemaakt. Jullie komen die avond dus bij 2 andere adressen aan tafel en bij 1 ronde krijg je zelf maximaal 4 buurtgenoten te eten.

Op de dag zelf hoor je pas waar je wordt verwacht voor de verschillende gerechten. Je zit bij elke ronde met andere buurtgenoten aan tafel. Wel vorm je een duo met de persoon waarmee je je aanmeldt en met wie je samen het gerecht maakt.
Maar ook als je alleen bent ben je welkom. Wij proberen dan een koksmaatje voor je te regelen.

Meld je nu online aan door hier te klikken.

Na afloop wordt er na geborreld. Waar? Dat horen jullie nog.

  • Programma: 18:30 uur aanvang diner.
  • Eigen bijdrage: â‚€12,50 p.p.
  • Meer info: Paul Dortmans 0411 - 63 24 13 / Ilona Rovers (Den Dorsberg 9)


Opgave voor: 6 maart 2019 
(Eigen bijdrage bij Paul Dortmans, Den Achterhof 28)

 

Ontvangt u onze mail niet?

Uit onderzoek is naar voren gekomen dat bijvoorbeeld gebruikers van Hotmail en Outlook van Microsoft problemen ondervinden met het ontvangen van onze mail. Deze mail is wel door u ontvangen echter treft u deze aan in de map ongewenste e-mail of reclame folder van Outlook.
Meer informatie treft u hier: KLIK

Foto's gemaakt?

Heb jij foto's gemaakt tijdens een activiteit die je graag wilt delen? mail ze door naar foto@keefheuvel.nl zodat we deze aan het album kunnen toevoegen.

Alvast bedankt!

Extra emailadres?

Wilt u de nieuwsbrief op meer dan 1 emailadres ontvangen? Dat kan!
Deze kunt u doormailen aan info@keefheuvel.nl
Secretariaat:
Den Achterhof 16 | 5298 BH Liempde | 06- 46 184186 | www.keefheuvel.nl | info@keefheuvel.nl

Afmelden   Voorkeuren

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*