nieuwsbrief

Glasvezel in Liempde!

We zijn er bijna! nog 250 aansluitingen te gaan.

Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

We zijn er bijna!!

Komt er glasvezel in Meierijstad en Boxtel? Dat blijft nog even spannend. Het benodigde percentage is nog niet helemaal behaald en inwoners krijgen nog tot 16 oktober 2020 de tijd om zich aan te melden zonder extra aansluitkosten.

Laten we er samen voor zorgen dat er alsnog voldoende deelname behaald wordt, zodat iedereen binnenkort gebruik kan maken van die snelle internetverbinding.

Aanmelden zonder extra kosten tot 16 oktober 2020

We hebben gemerkt dat er voldoende animo is in Meierijstad en Boxtel, maar we zijn er nog niet helemaal. We hebben nog 250 aanmeldingen te gaan! Daarom geeft Delta inwoners die zich nog niet hebben aangemeld tot 16 oktober 2020 de tijd om zich alsnog aan te melden zonder extra aansluitkosten. Op die datum bekijkt Delta opnieuw of het benodigde percentage is behaald. Is dat het geval? Dan wordt er glasvezel aangelegd in Meierijstad en Boxtel! Misschien twijfel je nog? Probeer dan glasvezel voor één jaar, zodat je de voordelen kunt ondervinden en jouw woning is voorbereid op de toekomst. Je doet het dan ook voor jouw buurtbewoners, de school en ondernemers in Liempde

Meer informatie?

Heb je nog vragen of heb je hulp nodig bij het afsluiten van een abonnement? Klik dan hier. Jan van Fiberpartners kan je voorzien van de juiste informatie en een onafhankelijk advies geven. 

Secretariaat:
Den Achterhof 16 | 5298 BH Liempde | 06- 46 184186 | www.keefheuvel.nl | info@keefheuvel.nl