Aanmelding vrijwilliger

Gezocht: vrijwilligers voor parkeren bij evenementen in 2019

De Stichting Behoud Gemeenschap Liempde, beter bekend als de parkeergelden van Velder, is op zoek naar buurtleden die ons team van structurele parkeervrijwilligers willen komen versterken.
SBGL verzorgt tijdens evenementen op Velder alle activiteiten rondom het parkeren van de auto’s van bezoekers.

Omdat deze evenementen zich voor meerdere jaren aan Velder hebben verbonden zijn wij op zoek naar extra vrijwilligers die ons willen komen helpen en daarmee een  bijdrage willen leveren voor onze buurtvereniging.

Parkeerdiensten worden onderverdeeld in blokken van 4 uur waarvoor u zich vooraf kunt aanmelden. Parkeerdiensten bestaan onder andere uit kassa-dienst, verkeer regelen op de weg en auto’s naar hun plek begeleiden.
Op 17 mei organiseert de stichting een informatieavond voor alle vrijwilligers, het eventuele verkeersexamen (niet verplicht) en andere relevante informatie voor het seizoen. Alle deelnemende verenigingen ontvangen hiervoor een uitnodiging.

Dus ben je 16 jaar of ouder, vind je het leuk om samen met andere mensen te helpen met parkeren en daarmee ook onze eigen vereniging financieel te ondersteunen, meld je dan aan als parkeervrijwilliger via het bestuur van je vereniging. Voor meer informatie, kijk ook eens op www.stichtingbgl.nl.

Alvast bedankt!

Het bestuur van de Stichting Behoud Gemeenschap Liempde

Data evenementen:
Vrijwilligersavond SBGL: 17 mei
We Are Electric: 5-7 juli
New Wine: 20-26 juli
Brass in Woods: 6-8 september (onder voorbehoud)
Jacht&Buitenleven: 20-22 september

Aanmelden? Hiervoor kun je onderstaand formulier gebruiken.

Alvast hartelijk dank!